Om oss

Under sommaren 2012 föddes tanken på att skapa något nytt för alla som älskar hårdrock.
Målet var att erbjuda en unik radiostation där man både känner igen sig historiskt, men även kan upptäcka ny musik.

DistFM lanserades 1 januari 2013 med huvudfokus på Sverige. Målet var att etablera oss snabbt och plocka lyssnare från både de kommersiella nätverken och andra rockstationer. Idag kan vi konstatera att vi har lyckats.
Lyssnarantalet växer ständigt och vi ökar samtidigt våra samarbeten med både festivaler och artister runt om i Sverige.

Vi som driver stationen gör det utan kommersiellt syfte och har ett genuint intresse för musik. Vi älskar hårdrock och har mångårig erfarenhet från både radio och livet som artister.

Vårt mål är att ge en blandning från alla de stora artisterna till de mindre etablerade, och vi spelar de mest otippade låtarna men självklart också de välkända hitsen. Vi uppdaterar ständigt med de senaste låtarna och fyller hela tiden på arkivet med låtar från 70-talet och framåt. Variation och mångfald är vårt signum, hos oss får du blandningen ingen annan erbjuder. Har du tröttnat på att det ”bara” sänds samma låtar om och om igen, när du vet att det finns en oändlig mängd bra musik (som aldrig hörs i radio), då är DistFM rätt station för dig.

Vid frågor rörande DistFMs verksamhet eller vid intresse av samarbete, kontakta i första hand Andréas Ek eller Micke Ek som ingår i föreningens styrelse för DistFM.


Kontaktuppgifter:

Andréas Ek: andreas.ek@distfm.se
Micke Ek: micke.ek@distfm.se
Madde Svärd: madde@distfm.se
Tomas Lönneryd: tomas.lonneryd@distfm.se
Thomas Nyström: thomas.nystrom@distfm.se

Musiken på denna Internettjänst tillgängliggörs med tillstånd av STIM som innehas av föreningen DistFM enligt gällande lagstadga av upphovsskyddat material.