TED POLEY EXKLUSIV VÄRLDSPREMIÄR HÄR PÅ DISTFM

TED POLEY EXKLUSIV VÄRLDSPREMIÄR HÄR PÅ DISTFM
På tisdag 10/7 kommer vi här på DistFM att ha en exklusiv världspremiär för Modern Art feat. Ted Poleys singel ”GYPSY AT HEART” som är tagen från kommande albumet ”Modern Art” som släpps den 29:e Oktober 2018.
Tidszoner för sörsta spelningen av ”GYPSY AT HEART” den 10:e juli:
Stockholm 00:00 (12am CEST, UTC+2)
Los Angeles 15:00 (3pm on 9th of July (PDT, UTC -7)
New York 18:00 (6pm on 9th of July (EDT, UTC -4)
London 23:00 (11pm on 9th of July (BST, UTC +1)
Tokyo 07:00 (7am on 10th of July (JST, UTC +9)
Hong Kong 06:00 (6am on 10th of July (HKT, UTC +8)
Låten spelas sen varannan timme under dom kommande 24 timmarna!
Vi ger alla våra lyssnare också en exklusiv rabatt när ni beställer något, vilket inkluderar DET NYA ALBUMET före releasedatum!
Beställ på TED-POLEY.COM och ange bara DISTFM i rutan för ”Discount code” när ni beställer något från web shoppen!
Så missa inte denna EXKLUSIVA VÄRLDSPREMIÄREN HÄR PÅ DistFM!
/DistFM Crew

World exclusive premiere – Modern Art feat. Ted Poley – Gypsy at Heart