Samarbetspartners / Sponsorer

Samarbetspartner: Rockin’ Over The Borders

2018-08-31

DistFM och Rockin´ Over The Borders inleder samarbete

 

 

 

 

 

 

Musikscenen har inte varit hälsosam på många år och det är något som både ROTB och DistFM vill förändra.
Därför kom beslutet om att inleda ett samarbete naturligt. Tillsammans kommer vi att arbeta för bättre villkor och en hälsosammare scen för musiker och arrangörer över gränserna.

– Tillsammans med DistFM som samarbetspartner inom media och event kan vi utveckla vårt arbete inom livescenen och arbeta mer effektivt. Vi ser fram emot att kunna erbjuda de band vi samarbetar med ännu bättre förutsättningar att nå ut med sin musik. Livescenen har inte varit hälsosam på många år och det är något som både ROTB och DistFM vill förändra. Vi ser även möjligheter att utveckla samarbetet på olika sätt i framtiden och har en spännande tid framför oss, säger Gabi Mattsson, medgrundare av Rockin´ Over The Borders.

Micke Ek på DistFM fortsätter.
– Som en oberoende radiostation har vi alla möjligheter att tillsammans med Rockin´ Over The Borders hjälpa till att sprida bra rockmusik. Även om vi givetvis spelar alla de stora välkända banden så ger vi framförallt de mindre etablerade banden en chans att höras. Samarbetet är en unik chans för dessa band att inte bara spela live utan även lyftas fram för den bredare rockpubliken.

Rockin´ Over The Borders grundades år 2017 av Gabi Mattsson och Jonas Lööw som båda varit aktiva inom musikbranschen ett flertal år. The Finnish Invasion var deras första stora event och headlinades av finska Santa Cruz, vars sista skivsläpp även promotades av ROTB i Sverige och Danmark. Sedan dess har Gabi och Jonas arbetat för att bygga upp relationer med media och klubbar i de nordiska grannländerna samt arrangerat flertalet mindre event inför bands skivsläpp. Med start 2019 kommer företaget kunna erbjuda internationell promotion och marknadsföring, management och bokning av spelningar.

DistFM.se är en obuden radistation på webben som spelar rock dygnet runt, året runt. Sedan starten 2013 har man etablerat sig på en hög nivå och erbjuder en unik blandning av allt från klassisk 70-tals hårdrock till dagens melodiska power metal. Målsättningen är att ge en blandning från alla de stora artisterna till de mindre etablerade och erbjuda en variation och blandning som ingen annan gör.

Läs mer på www.distfm.se och www.rotb.in

 

Samarbetspartner: Scandirock Network

 

SCANDIROCK NETWORK är skapat för att göra det lättare för fans att hitta den bästa skandinaviska AOR / Melodiösa hårdrocken.
SRN är ett samarbete mellan 16 svenska band som spelar melodisk hårdrock / AOR, eller så kallad Scandirock. Alla band i SRN är bland det bästa som du kan hitta i Sverige idag.
Om du till exempel bara hört en av banden tidigare så kommer du med största sannolikhet att hitta flera nya favoriter här.
Besök hemsidan för att läsa mer genom att klicka på bilden ovan.

 

Sponsor:

POOL & SPA – FRÅN TANKE TILL KÖP

Nordic Pool erbjuder ett stort utbud av olika pooltyper och SPA-bad för både privata och offentliga kunders behov.
De är en helhetsleverantör av kvalitetsprodukter, service och finansieringslösningar.
Välkommen till en vattenvärld av upplevelser!
Läs mer på www.nordicpool.se

 

Samverkanspart:

DistFM samverkar med studieförbundet NBV och har studiecirkelverksamhet.
Läs mer på www.nbv.se/stockholm

Allmän information
NBV är ett studieförbund som samarbetar med flera olika föreningar i Stockholms län för att arrangera studiecirklar,
kulturevenemang och annan folkbildningsverksamhet.